Gästbok

Skriv en rad!

Skriv gärna en rad i min gästbok (formuläret finner du längst ned på denna sida) eller läs vad andra besökare har skrivit!

Kanske har du sett en av mina spelningar eller kanske rent utav anlitat mig? Skriv gärna ner vad du tycker om Trubadur Tony!

2016-09-03 David & Sandra

Vi anlitade Tony o Mats på våran bröllopsfest, Dom var så jävla gryma. Så sjukt jävla bra röst! Alla var svinimponerad.

Tack o bock! Hade bäst David & Sandra

2016-04-04 Ingegerd

Tackar Tony och Mats för den helt underbara proffsiga spelningen på min 60-års fest. Mina gäster och jag tycte ni var så bra.
Ni livade upp oss

2015-09-14 journey-bruden

hörru min goa vän :) dax för en uppdatering va..eller hur va de du sa..haha
ha de fint kram

2014-09-30 mats

Tjena Tony! tusan vad bra det låter, du har verkligen utvecklats som sångare, du var kanon förut men nu är du ju bäst. Stolt över att ha spelat ihop med dig. Måste komma och kolla nån gång. Ha det bäst //Matte

2014-08-03 eva eriksson

Vill bara säga. otroligt bra och proffsig! Tusen tack Tony för att du förgyllde min sambos 50 års fäst.

2014-07-27 Ylva Karlsson

Du är så duktig och en fantastisk trubadur,Va och lyssnade på dig på Marina i östhammar i lördags och njöt av din fina sångröst och sköna låtar som man sjöng med i :) Hoppas du kommer till örbyhus någon gång och spelar på Gullans pizzeria.
Ylva

2014-07-02 eva

Vill bara säga Tusen tack för spelningen du gjorde på min sambos födelsedag i lördags. Du är superduktig, bra låtar, superfin och passande röst. Hoppas vi inte avskräckte dig för vidare uppdrag./ kram från oss på Hästskär

2013-12-08 my-anna :)

Tack för underbar musik å trevligt bemötande på charleys...fast vi var bara två i början.å du spela min låt två gånger.tack igen snälla Tony. Du är helt klart bäst

2012-11-25 Patricia

nu känner man sej som en stalker...men du är bara så bra...en kanoners kväll på Charlys igen..tack för en trevlig kväll...har varit där o lyssnat på massa trubadurer men i mitt tycke så är det ingen som är kvalitets mässigt så bra som du ...en kanoners kväll igen igen..fick ju höra mina låtar...tack

2012-06-01 Therese & Rickard

Tusen tack för att du spelade på våran bröllopsfest! Både vi och alla gäster var grymt imponerade och nöjda! Tack också för att du spelade alla våra önskelåtar! Hoppas vi får höra dig spela snart igen! Du är grym!!

Obs! Uppgifter markerade med en röd stjärna (*) är obligatoriska.
För att hålla gästboken fri från s.k. Spam och andra tokigheter så granskas alla inlägg i gästboken innan de publiceras, vilket kan ta någon eller några dagar.