Om Tony

Det började 1973

Året är 1973 och på Gävle BB föds denna (nu åter igen) skalliga herren till världen. Med ett livligt sinne och till sin mors förtret tycks han tidigt vilja bli en rocker och allra helst en trummis. Kastruller, lock och kaffeburkar ligger risigt till (idag är det bara burkarnas urspungliga innehåll av kaffe som missbrukas).

Med tiden avtar musikintresset till förmån för slagsmål med syrran och senare bandy. Men någon gång på högstadiet återerövrar musiken sin givna plats och den här gången är den här för att stanna. Jag tar mina första trevande ackord på min systers otroligt tungspelade nybörjargitarr samtidigt som ett högljudt ylade framstöts till Scorpions monsterballad Holiday. Eget material blandat med covers framförs senare genom åren på små och lite större scener, i olika konstellationer och i varierande tillställningar.

Idag har drygt 20 år gått sedan mina första gitarrackord. Live-spelningar, studiotid och inte minst livserfarenhet har format mig till den person och den musiker jag är idag.

Du är välkommen att på denna hemsida lyssna och titta på smakprover för att höra hur jag låter idag!
Vill du veta mer om mig och vad Tony Trubadur kan göra för just ditt evenemang? Du finner mina kontaktuppgifter här

 

Tony

Med andras ord

Här kan du läsa lite av den feedback jag fått från arrangörer som anlitat Trubadur Tony;

Tonys röst är en gudagåva och hans fokus på sitt uppträdande slår alla! Sällan man upplever någon med sån inlevelse i sitt framträdande. Han ger ett mycket seriöst och professionellt intryck och vår publik har bara reagerat positivt.

-- Lena Glimmerbeck, Granliden Mat & Vinhus, Storvik

Förväntningarna var grymt högt satta, både från oss och våra gäster efter att jag berättat om din spelning i Sigtuna i somras. Med facit kan vi konstatera att du överträffade förväntningarna med bred marginal. Helt enkelt GRYMT BRA!

-- Varma hälsningar Lasse